Festmeny 1

Festmeny 1Förrätt: Rökt laxrullader fyllda med räkor på rostad brödskiva.
Huvudrätt: Fiskgratäng Walewska på rödtungafilé med hummersås toppad med Färskskalade räkor och pommes duchesse.
Dessert: Créme bruleé med citronsorbet.

290:-

Festmeny 2

festmeny2Förrätt: Parmaskinka, mozzarella, tomat och basilika på bad av rucolasallad med flagad parmesan och tryffelsmaksatt dressing.
Huvudrätt: Stekt marinerad majskycklingsbröst med apelsingremolata, tomatsky och svamprisotto.
Dessert: Vaniljpannacotta toppad med färska bär.

290:-

Festmeny 3

brollopsmeny1Förrätt: Toast Skagen (Räkor, majonnäs, gräddfil, räkor, sallad och ägg toppad med löjrom)
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med bearnaisesås & rödvinssås samt potatisgratäng och smörslungade färska grönsaker.
Dessert: Mustig chokladtårta toppad med lättvispad grädde.

Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

350:-

Festmeny 4

brollopsmeny2Förrätt: Löjromstoast med ägg och rökta kräftor.
Huvudrätt: Grillad lammytterfilé med blåbärssylt, portvinssås samt ugnsgratinerad potatis och grönsaker.
Dessert: Mandelkorg med färska bär och vaniljsås.

 

Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

350:-