Veckans Meny

<< Vecka: 12 >>

 


    Måndag

  • Hjortfärsbiff med timjansky och råstekt potatis, toppas med sauterade blandsvamp
  • Citronbakad torskfilé med räk- & dillsås, serveras med kokt potatis samt hackad spenat
  • Strimlad biff Teriyaki med wokade grönsaker och ljummen nudelsallad
  • Veg/Vegan: Tortellini Giganti fyllda med ricota och sparris med ratatouille och ris
  •  

    Tisdag

  • Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med bruna bönor, kokt potatis och lingon
  • Shrimpburger i brioche med avokado/räk aioli och dillrostad potatis
  • Spaghetti Bolognese på nötfärs toppas med nyriven grana padano
  • Veg/Vegan: Stekt panerad fetaost serveras med klyftpotatis och tzatziki
  •  

    Onsdag

  • Kycklingspett souvlaki med tzatziki, ajvar och ugnstekt klyftpotatis
  • Ugnsstekt koljafilé med örtströssel, ärtpuré och smörig potatisstomp
  • Kreolsk fläskfilégryta med het chorizo och grönsaker, serveras med ris
  • Veg/Vegan: Vego pannbiff med het tomatsalsa & rostad potatis, toppas med majs
  •  

    Torsdag

  • Sjömansbiff med rödvinssky, bakade morötter och råstekt potatis samt inlagd gurka
  • Fiskgratäng Wallevska med hummersås, grönsaker och potatismos
  • Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Veg/Vegan: Karl Johangryta med grönsaker och grädde, samt grillad polenta
  •  

    Fredag

  • Fläskfilé ”Oskar” med bearnaisesås och råstekt potatis toppas med räk- och sparrissallad
  • Husets fisksoppa med skaldjur, rostat vitlöksbröd och aioli
  • Green Curry Chicken – wokade grönsaker med kyckling i kokosmjölk med gröncurry, serveras med jasminris
  • Veg/Vegan: Pasta Gorgonzola med vegostrips Biff style och rostade grönsaker
  •  


Veckans alternativ

Tacosallad: Nötfärs, paprika, tärnade tomater, nyriven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Kycklingsallad: Kyckling, fetaost, pastasallad, majs, parmesanost och currydressing