Veckans Meny

<< Vecka: 22 >>

 


    Måndag

  • Dansk Fläskstek med rödvinsreducering, smörsauterade ärtor och brynt purjolökspotatis
  • Pocherad torskfilé med grillade grönsaker, dill- och räkkräm, samt örtig potatisstomp
  • Pasta Maxim med kyckling, champinjoner, paprika, vitvinssås toppad med parmesan
  • Veg/Vegan: Gratinerad Cannelloni med ricotta och spenat, serveras med ostsås och ruccolamix
  •  

    Tisdag

  • Kyckling kebabspett med fetadipp, kryddig ajvar, pitabröd och ugnsbakad klyftpotatis
  • Kryddig pankopanerad koljafilé med gräslöksfil och stekt grönsaksris
  • Mango- och chili glaserad fläskläggklubba med rostad potatissallad samt skysås
  • Veg/Vegan: Ostgratinerad vegoburgare med tomatsås och timjanrostad potatis
  •  

    Onsdag

  • Pampas Picanha Steak med BBQ-dipp och Papas Arrugadas (saltkokt färskpotatis)
  • Shrimp Burger i brioche med avokadoaioli och krispiga pommes
  • Chiligryta på högrev med rotsaker, rostad paprika, vitlök och ris toppas med mixbönor
  • Veg/Vegan: Grekisk fetaostbakelse med rostad sötpotatis och krispig vårsallad
  •  

    Torsdag

  • S T Ä N G T
  • Kristi Himmelsfärdsdag
  •  

    Fredag

  • Jägarschnitzel med Blandsvampsås, ångade Haricots Verts och stekt potatis
  • Husets fisksoppa med rostat vitlöksbröd toppas med räkor
  • Korv Stroganoff med rostade grönsaker och enbär serveras med ris
  • Veg/Vegan: Friterade morotsbollar med BBQ-dipp och pommes strips
  •  


Veckans alternativ

Caesarsallad: kycklingfilé, färsk parmesan, bacon, krutonger och caesardressing
Räksallad: Räkor, kokt ägg, sparissallad, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisk sallad: fetasost, tomat, oliver, gurka peperoni, tzatziki och örtdressing