Veckans Meny

<< Vecka: 34 >>

 


    Måndag

  • Farfars pepparbiff med grönpepparsås, baconrostad haricots verts och stekt potatis
  • Fiskgratäng Walewska med hummersås, ångad broccoli och potatismos
  • Biffsauté Stroganoff med enbär, grönsaker och rostad paprika, serveras med ris
  • Veg/Vegan: Grönsaksbiff med matvetesallad och paprikahummus
  •  

    Tisdag

  • Grillad lågtempererad fläskkarré med kantarellsås, rostade rotsaker och stekt potatis
  • Husets Fiskburgare i briochebröd med västkustsallad och klyftpotatis
  • Chili con Carne på högrev, med bönor och rostat paprikaris, toppas med smetana
  • Veg/Vegan: Krämig svamprisotto med parmesan samt tomat- och basilika bruschetta
  •  

    Onsdag

  • Texas Beef Chuck Steak med BBQ-sås, picklad rödlök och ugnsbakad vitlökspotatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med chilihollandaise, rostade champinjoner och smörslungad färskpotatis
  • Tikka Masala – indisk kycklinggryta med wokade grönsaker och basmatiris
  • Veg/Vegan: Tikka Masala med oumph, linser, grönsaker och basmatiris toppas med cashewnötter
  •  

    Torsdag

  • Kentucky fried chicken med BBQ-majonäsdipp och krispiga pommes
  • Parmesanstekt koljafilé på spenatbädd med champagnesås och rostad småpotatis
  • Pasta Africana med fläskfilé, grönsaker, bananer, toppas med jordnötter
  • Veg/Vegan: Pasta Africana med vegostrips, grönsaker, bananer, toppas med jordnötter
  •  

    Fredag

  • Panerad schnitzel med gräddsky, gröna ärter och råstekt potatis
  • Husets fisksoppa på två sorters fisk, vitlöksbröd toppas med marinerade räkor
  • Spaghetti Modo Nostro med nötfärs, grönsaker, grädde, tomat, samt Grana padano
  • Veg/Vegan: Vegetarisk lasagne med tomat och auberginer, toppas med grana padano
  •  


Veckans alternativ

Tacosallad: nötfärs, grönsaker, tärnad tomat, nyriven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: Räkor, rökt lax, kokt ägg, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisk sallad: fetaost, oliver, peperoni, tzatziki, tomat, gurka, örtdressing