Veckans Meny

<< Vecka: 36 >>

 


    Måndag

  • Baconlindad kronhjortsfärsbiff med Karl Johansås, rostad butternut pumpa och persiljestekt potatis
  • Sydfransk fiskgryta med koljafilé, grönsaker, räkor och potatismos
  • Het thaichili med strimlad biff, krispiga grönsaker och basmatiris
  • Veg/Vegan: Het thaichili med vego strips, wokade grönsaker och basmatiris
  •  

    Tisdag

  • Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Lågtempererad lax med brynt smör, ricottacrème och spenatslungad färskpotatis
  • Pasta Philadelphia med strimlad fläskfilé, kantareller och chili i krämig ostsås
  • Veg/Vegan: Kebabtallrik med peperonisallad, kebabdressing och pommes
  •  

    Onsdag

  • Flygande Jacob med kyckling, jordnötter, bananer, bacon chili-gräddsås och ris
  • Örthalstrad lubbfilé ” Belle Meuniere” med smörvänd potatis
  • Spaghetti Carbonara med rostad bacon, skinka och svartpeppar toppas med persiljehack
  • Veg/Vegan: Grillad halloumi (tofu) med ljummen couscoussallad toppas med örtkräm
  •  

    Torsdag

  • Rödvinsbrässerad Oxkind med tryffelpotatispuré och citronsyrad gurksallad
  • Pankopanerad torskfilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis
  • Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Veg/Vegan: Grön sparrissoppa med Bruschetta på tomat, lök och basilika
  •  

    Fredag

  • Grekisk Gyros på pitabröd med tzatziki och klyftpotatis
  • Husets fisksoppa med torsk och räkor serveras med rostat vitlöksbröd och aioli
  • Klassisk lasagne med nötfärs och bèchamelsås, toppas med grana padano och capresesallad
  • Veg/Vegan: Burritos fylld med grönsaker och bönor serveras med ris och kålsallad
  •  


Veckans alternativ

Caesarsallad: grillad kyckling, bacon, brödkrutonger, tomat, parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Blandsallad: kyckling, rökt skinka, räkor, tomat, gurka, oliver och örtvinägrett