Veckans Meny

<< Vecka: 40 >>

 


    Måndag

  • Farfars grönpepparbiff med pepparsås, grillade grönsaker och potatismos
  • Halstrad lubbfilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis
  • Biffsauté Stroganoff med rostade champinjoner och paprika serveras med ris
  • Veg/Vegan: Garam Masala – Indisk gryta med blomkål, zucchini och linser serveras med ris
  •  

    Tisdag

  • Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, lingon och kokt potatis
  • Fiskgratäng på torskfilé med kräftsås, räkor samt potatismos
  • Mustig Chiligryta på nötkött med rostad svamp, rotsaker och ångkokt ris
  • Veg/Vegan: Falafeltallrik med tortilla, peperonisallad, kebabdressing och klyftpotatis
  •  

    Onsdag

  • Texas steak med chilibearnaise, red coleslaw och rostad klyftpotatis
  • Friterade torsknuggets med skagenröra och krispiga pommes strips
  • Chicken Korma – indisk gryta med ingefära, curry, rostade grönsaker och basmatiris
  • Veg/Vegan: Vegetarisk Lasagne toppas med grana padano
  •  

    Torsdag

  • Pesto glaserat kycklingbröst med romanescosås, sockersaltad rödlök och tryffelrisotto
  • Ört-och pankobakad kummelfilé med stuvade trattkantareller och samt örtig potatis
  • Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Veg/Vegan: Krämig broccolisoppa med brödkrutonger och chili creme fraiche
  •  

    Fredag

  • Oktoberfest tallrik (bratwurst, fläsklägg, rökt sidfläsk) med ljummen potatissallad, surkål och pretzel
  • Husets fisksoppa på tvåsorters fisk, räkor, rostat vitlöksbröd och aioli
  • Lasagne med köttfärssås toppas med grana padano
  • Veg/Vegan: Enchiladas med vegofärs, grönsaker och bönor serveras med tacosås och ris
  •  


Veckans alternativ

Caesarsallad: romansallad, grillad kyckling, bacon, soltorkad tomat, brödkrutonger, nyhyvlad parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Vegetarisk sallad: fetaost, oliver, vindolmar, peperoni, tzatziki, tomat, gurka, örtdressing