Veckans Meny

<< Vecka: 48 >>

 


    Måndag

  • Dansk hackebiff med rödvinssås, rostade grönsaker och potatismos med skirat smör
  • Lyxig fiskgratäng med torsk och räkor serveras med vinkokta morötter och kokt potatis
  • Spaghetti Carbonara med rostad skinka och bacon toppas med parmesan och persiljehack
  • Veg/Vegan: Linsbiffar med tomatsalsa och ljummen risonisallad
  •  

    Tisdag

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
  • Ugnsgrillad ostfylld laxfilé med citronsås, ångade grönsaker och dillkokt potatis
  • Het Chiligryta på högrev med rotsaker, rostad paprika och ris
  • Veg/Vegan: Krispiga vårrullar med sweet-chilidipp, teriyakisås och basmatiris
  •  

    Onsdag

  • Pulled pork på rostad ciabatta med BBQ-sås och ugnsbakad klyftpotatis
  • Smörstekt koljafilé med creme ninonsås, och kokt potatis toppas med saltrostade gröna bönor
  • Pasta med fläskfilé och chorizo i krämig svampsås toppas med grana padano
  • Veg/Vegan: Halstrad halloumi med BBQ-sås och rostad klyftpotatis
  •  

    Torsdag

  • Grillad majskycklingfilé med soltorkad tomatsås och stekt grönsaksris
  • Fish & chips med tartarsås och citron
  • Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
  • Veg/Vegan: Sparrissoppa med äggströssel och svamptoast
  •  

    Fredag

  • Grillad kalvytterfilé med rödvinssås, grönsaker och råstekt potatis samt vaniljpannacotta
  • Fisk-och skaldjurssoppa, serveras med ört-och vitlöksrostad bröd samt aioli
  • Chicken Massaman Curry med basmatiris, hackade nötter samt wokade grönsaker
  • Veg/vegan: Vego lasagne på veganfärs och tomat toppas med riven parmesan
  •  


Veckans alternativ

Kebab sallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, svarta oliver, peperoni och dressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisk sallad: Fetaost, marinerade oliver, lök, gurka, tomater, oregano och örtdressing