Festmeny 1        330:-     

       Förrätt:  Rökt laxrullader fyllda med räkor på rostad brödskiva
Förrätträtt:  Fiskgratäng Walewska på rödtungafilé med hummersås toppad med handskalade räkor och pommesduchesse
      Dessert:  Créme bruleé med citronsorbet

                                                                             Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

Festmeny 2        330:-     

       Förrätt:  Parmaskinka, mozzarella, tomat och basilika på bäd av ruccola med flaggad parmesan och tryffelsmaksatt dressing
Förrätträtt:  Stekt marinerad majskycklingbröst med apelsingremolata, tomatsky och svamprisotto
      Dessert:  Vaniljpanacotta toppad med färska bär

                                                                             Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

Festmeny 3        450:-     

       Förrätt:  Toast Skagen (rostad bröd, sallad, räkor, majonnäs, dill, m.m.)
Förrätträtt:  Helstekt oxfilé med bearnaisesås, rödvinssås samt potatisgratäng och smörslungade färska grönsaker
      Dessert:  Mustig choklsdtårta toppad med lättvispad grädde

                                                                             Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

Festmeny 4        450:-     

       Förrätt:  Löjromtoast med ägg och rökta kräftor
Förrätträtt:  Grillad lammytterfilé med blåbärssylt, portvinssås samt ugnsgratinerad potatis och grönsaker
      Dessert:  Mandelkorg med färska bär och vaniljsås

                                                                             Nybakat kovertbröd, smör samt leverans ingår

Vid beställning av bufféer och menyer är minimiantalet 20 personer.
 Vi behöver Er beställning senast tre dagar före, men vi försöker givetvis hjälpa till även om ni är ute i sista minuten.