Veckans Meny

<< Vecka: 03 >>
 

 Måndag
 Biff Wallenberg med gräddsås, gröna ärtor och potatispuré (G,L)
Örtbakad kummelfilé med skaldjurssås, smörkokta Haricots Verts och färskpotatis (G,L)
Pasta med fläskfilé och bacon i pepparsås med rostade grönsaker och parmesan (G,L)
Veg/Vegan: Falafeltallrik med tortilla, sallad, dressing och ugnsbakad klyftpotatis (G)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Friterad torskfilé med tartarsås, citron och kokt potatis (G)
Hel Special med grillkorv, räksallad, bostongurka och potatismos (G,L)
Veg/Vegan: Grönsaksbiff med tabbouleh, avokadokräm, stekt potatis och mixsallad (L)
 
 Onsdag
 Peppar jack ´n´ chili burgare med rostad lök, chipotledressing, bröd & crispy fries (G)
Fiskgratäng Walewska med hummersås och räkor, serveras med potatismos (L)
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (G)
Veg/Vegan: Grillad halloumi med chili, citron och rostad småpotatis samt melonsallad (G)
 
 Torsdag
 Kyckling Satayspett med jordnötssås och mangoris toppas med krossade jordnötter och lime (L)
Lax- och räkmedaljong med skagenröra och ångkokta rotfrukter/potatis (G,L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Svampsoppa med grönsaks-bruschetta, pannkakor, sylt och grädde (G,L)
 
 Fredag
 Grekisk Giros med pitabröd, sallad, vitlöksdressing och ugnsbakad klyftpotatis (G,L)
Husets fisk och skaldjurssoppa på två sorters fisk med rostat vitlöksbröd och aioli (G,L)
Coq au vin - kycklinggryta med krispiga rotsaker, rostade champinjoner, vitlök och kokt potatis
Veg/Vegan: Enchiladas med vegofärs, svarta bönor, paprika, tomat, gräddfil och nachochips (G,L)
 

Veckans alternativ

Kebab sallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, svarta oliver, peperoni och dressing
Västkustsallad: räkor, rökt lax, kokt ägg, grönsaker och Rhode Island dressing
Poké Bowl: sallad, ris, dillpocherad lax, mango, avokado, sojabönor, färsk lök, sesamdressing