Veckans Meny

<< Vecka: 44 >>
 

 Måndag
 Saftig nötfärslimpa med sky, rödlöksfräs, rårörda lingon och råstekt potatis julienne (G)
Fiskgratäng med kräftsås, ångad broccoli och kokt potatis samt chilimarinerade räkor (L)
Pasta Philadelphia med strimlad fläskfilé och grönsaker i krämig ostsås (G,L)
Veg/Vegan: Lins&risburgare med guacamole, brioche och rostade grönsaker (G,L)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Örtbakad koljafilé med sandefjordsås, romanesco floretter och pommes duchesse (L)
Viltskavsgryta med rostad svamp, rotsaker och ångkokt viltris (L)
Veg/Vegan: Krämig svamptoast med sallad på grillade citronmarinerade primörer (G,L)
 
 Onsdag
 Husets Högrevsburgare med chilidressing, cheddar, bröd och krispiga pommes (G,L)
Havrepanerad Laxfilé med risotto på soltorkade tomater och parmesan (G,L)
Pasta Maxim med strimlad kyckling och grönsaker i vitvinssås, serveras med tagliatelle (G,L)
Veg/Vegan: Grillad halloumi med hoisinsås, basmatiris och groddsallad
 
 Torsdag
 Nattbakad ryggbiff med pepparsås och krämig rotfruktsgatäng toppas med friterad lök (L)
Ångad torskfilé med citronvelouté och kokt färskpotatis toppas med räk- och sparrissallad (L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Zucchinipiccata med sås på färska honungstomater och saffrancouscous (G)
 
 Fredag
 Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssås, gröna ärtor och råstekt potatis (G,L)
Husets fisk- och skaldjurssoppa på torsk, lax, räkor och rostat vitlöksbröd samt aioli (G,L)
Paella Valenciana med kyckling, chorizo, räkor, saffranris samt chiliaioli (G,L)
Veg/Vegan: Friterad portabello schnitzel med rödvinssås och ugnsrostad sötpotatis (L)
 

Veckans alternativ

Chicken Fajita Sallad: marinerad kyckling i majskorg, tärnad tomat och gurka, bönmix, lime, jalapeños och korianderyoghurt
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Asiatisk biffsallad: sojamarinerad biff, wokade grönsaker och risnudlar, toppas med nam jim sås