Veckans Meny

<< Vecka: 23 >>
 

 Måndag
 Farmarbiff (nötfärs) med rödvinsreducering, äppeltzatziki och persilje-potatismos (G,L)
Krisppanerad koljafilé med skagensås och smörvänd färskpotatis (G,L)
Spaghetti Carbonara med rostad bacon, skinka, svartpeppar och parmesan (G,L)
Veg/Vegan: Panerad fetaost med honungsdressing, grekisk sallad och färskpotatis (G,L)
 
 Tisdag
 Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Cajungrillad laxfilé med citron velouté, fänkålssallad och kokt potatis/rotsaker (L)
Chicken Vindaloo – indisk kycklingcurry med kokosmjölk och grönsaker samt basmatiris
Veg/Vegan: Västerbottengratinerad sojaburgare med tomatsås och timjanrostad potatis (L)
 
 Onsdag
 Krispig friterad kycklingburgare med currydressing, picklad rödlök, rostat sesambröd och pommes (G,L)
Smörstekt Havskattfilé med provensalska grönsaker, champagnesås och färskpotatis (L)
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (G,L)
Veg/Vegan: Halloumi lasagne med örtig färskkålsallad (G,L)
 
 Torsdag
 Grekiskt giros med sallad, pitabröd, kebabdressing och ugnsbakad klyftpotatis (G)
Ugnsbakad torskfilé med ärt- och blomkålspuré, brynt smörgräddsås och örtkokt potatis
Grillad rostbiff med potatissallad
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Grönsaksfylld Quesadilla med ananas & parmesansås (G,L)
 
 Fredag
 Helstekt Oxfilé med rödvinssås, bearnaise, Haricots Verts och potatisgratäng (L)
Husets fisksoppa med rostat vitlöksbröd toppas med räkor (G,L)
Coq au vin - kycklinggryta med krispiga rotsaker, rostade champinjoner, vitlök och kokt potatis
Veg/Vegan: Pan pizza Caprese med vegofärs och grönsaker (G,L)
 

Veckans alternativ

Tacosallad: nötfärs, grönsaker, tärnad tomat, nyriven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Thailändsk biffsallad: sojamarinerad ryggbiff, äggnudlar, grönsaker, krossade jordnötter och sesamdressing