Veckans Meny

<< Vecka: 32 >>
 

 Måndag
 Pepperjackgratinerad nötfärsbiff med rödvinssås, rostade grönsaker och potatismos (G,L)
Halstrad koljafilé ”Belle Meunière” och dillkokt potatis (G)
Veg/Vegan: Enchiladas med tomatsalsa och stekt grönsaksris (G,L)
 
 Tisdag
 Biffsauté Stroganoff med rostad paprika, champinjoner och ångkokt ris (G,L)
Fiskgratäng med skaldjurssås, ångad broccoli och potatispuré (L)
Veg/Vegan: Vegobullar med gräddsås, lingon och potatispuré (L)
 
 Onsdag
 Chimichurrigrillad kycklingfilé med skysås och svampsrisotto (L)
Shrimpburger i brioche med skaldjursröra och pommes frites (G,L)
Veg/Vegan: Grillad Halloumiburgare med chilidressing och pommes (G,L)
 
 Torsdag
 Grillad fläskfiléspett med bearnaisesås, rostad paprika och stekt potatis
Hel Special med grillkorv, räksallad, bostongurka och potatismos (G,L)
Veg/Vegan: Vegolasagne med krispig sallad, toppas med grana padano (G,L)
 
 Fredag
 Långbakad Entrecote med portvinssås och rostad färskpotatissallad
Husets fisksoppa med två sorters fisk, rostat vitlöksbröd och citronaioli (G,L)
Veg/Vegan: Fylld paprika med tomatsalsa och ris
 

Veckans alternativ

Tacosallad: nötfärs, strimlade grönsaker, tärnad tomat, riven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing