Veckans Meny

<< Vecka: 16 >>
 

 Måndag
 Biff Wallenberg med gräddsås, gröna ärtor och potatispuré (G,L)
Parmesanstekt koljafilé med västkustsallad och citronglaserad färskpotatis (G,L)
Krämig pasta med kycklingfilé, bacon, grönpeppar, champinjoner, broccoli och parmesan (G,L)
Veg/Vegan: Grönsaksfylld Quesadilla med bönchili, ris, gräddfil och tortillachips (G,L)
 
 Tisdag
 Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Varmrökt laxfilé med gräslökssås och dillkokta potatis/rotsaker (L)
Texas wings med blue cheese dipp, äppelcoleslaw och stekt grönsaksris (L)
Veg/Vegan: Aubergine piccata serveras med paprikasås och stekt grönsaksris (G,L)
 
 Onsdag
 Pepper jack ´n´ chili burgare med picklad rödlök, chipotledressing, bröd & crispy fries (G)
Fröpanerad spättafilé med rostade rotfrukter och ärtpesto (G)
Biff Korma- indisk gryta med krispiga grönsaker, basmatiris samt naanbröd (G)
Veg/Vegan: Panerad Fetaost med rostade rotfrukter & crispy fries (G,L)
 
 Torsdag
 Grekisk Giros på pitabröd med kebabdressing och ugnsrostad klyftpotatis (G,L)
Lax- och torskmedaljong med spenatstuvning, spegelägg och örtig potatiskross (L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Svamprisotto med karamelliserad fänkål, toppad med parmesanost (L)
 
 Fredag
 Gödkalvs tournedos med Whiskeysås, baconrostade Haricots Verts och timjanstekt potatis (L)
Husets Fisk- och skaldjurssoppa med rostat vitlöksbröd och aioli (G,L)
Jambalaya med grillad kyckling och kryddig korv toppas med yoghurtchutney och sambal oelek (L)
Veg/Vegan: Oumph Massaman Curry med jordnötter, basmatiris och wasabikrème (G,L)
 

Veckans alternativ

Louisiana turkeysallad: pulled kalkon, färsk ananas, BBQ-sås, rostad majs, syltlök och chilikeso, toppad med tacochips och örtdressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Halloumi Bowl: grillad halloumi, couscous, plocksallad, picklad gurka, salladsost, oliver, sojamajonnäs och rostade pumpafrön