Veckans Meny

<< Vecka: 03 >>
 

 Måndag
 Pannbiff med karamelliserad lök, skysås och stekt potatis (G,L)
Fiskgratäng Walewska med hummersås och räkor, serveras med potatismos (L)
Pasta med fläskfilé och bacon i pepparsås med rostade grönsaker och parmesan (G,L)
Veg/Vegan: Falafeltallrik med tortilla, sallad, dressing och ugnsbakad klyftpotatis (G)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Friterad torskfilé med tartarsås, citron och kokt potatis (G)
Hel Special med grillkorv, räksallad, bostongurka och potatismos (G,L)
Veg/Vegan: Grönsaksbiff med tabbouleh, avokadokräm, stekt potatis och mixsallad (L)
 
 Onsdag
 Kyckling Satayspett med jordnötssås och mangoris toppas med krossade jordnötter och lime (L)
Pocherad rödspättafilé med chilihollandaise och ångkokta potatis/rotsaker
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (G)
Veg/Vegan: Grillad halloumi med chili, citron och rostad småpotatis samt melonsallad (G)
 
 Torsdag
 Mustig Chiligryta på nötkött med rostade rotsaker och paprika, samt och ångkokt ris
Örtbakad kummelfilé med skaldjurssås, smörkokta Haricots Verts och potatispuré (G,L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Svampsoppa med grönsaks-bruschetta, pannkakor, sylt och grädde (G,L)
 
 Fredag
 Äkta wienerschnitzel (kalv) med gräddsky, citron, ärtmix och Hasselbacks potatis (G,L)
Husets fisk och skaldjurssoppa på två sorters fisk med rostat vitlöksbröd och aioli (G,L)
Husets lasagne med syrad tomat- och gurksallad, toppas med parmesanost (G,L)
Veg/Vegan: ”Flygande Vegard” – Sojabitar med chilisås, belugalinser, banan och paprikaris (L)
 

Veckans alternativ

Kebab sallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, svarta oliver, peperoni och dressing
Västkustsallad: räkor, rökt lax, kokt ägg, grönsaker och Rhode Island dressing
Poké Bowl: sallad, ris, dillpocherad lax, mango, avokado, edamamebönor, färsk lök, sesamdressing