Veckans Meny

<< Vecka: 36 >>
 

 Måndag
 Baconlindad kronhjortsfärsbiff med Karl Johansås, rostad butternut pumpa och persiljestekt potatis
Sydfransk fiskgryta med koljafilé, grönsaker, räkor och potatismos
Het thaichili med strimlad biff, krispiga grönsaker och basmatiris
Veg/Vegan: Het thaichili med vego strips, wokade grönsaker och basmatiris
 
 Tisdag
 Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Lågtempererad lax med brynt smör, ricottacrème och spenatslungad färskpotatis
Pasta Philadelphia med strimlad fläskfilé, kantareller och chili i krämig ostsås
Veg/Vegan: Kebabtallrik med peperonisallad, kebabdressing och pommes
 
 Onsdag
 Flygande Jacob med kyckling, jordnötter, bananer, bacon chili-gräddsås och ris
Örthalstrad lubbfilé ” Belle Meuniere” med smörvänd potatis
Spaghetti Carbonara med rostad bacon, skinka och svartpeppar toppas med persiljehack
Veg/Vegan: Grillad halloumi (tofu) med ljummen couscoussallad toppas med örtkräm
 
 Torsdag
 Rödvinsbrässerad Oxkind med tryffelpotatispuré och citronsyrad gurksallad
Pankopanerad torskfilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg/Vegan: Grön sparrissoppa med Bruschetta på tomat, lök och basilika
 
 Fredag
 Grekisk Gyros på pitabröd med tzatziki och klyftpotatis
Husets fisksoppa med torsk och räkor serveras med rostat vitlöksbröd och aioli
Klassisk lasagne med nötfärs och bèchamelsås, toppas med grana padano och capresesallad
Veg/Vegan: Burritos fylld med grönsaker och bönor serveras med ris och kålsallad
 

Veckans Sallader

Caesarsallad: grillad kyckling, bacon, brödkrutonger, tomat, parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Blandsallad: kyckling, rökt skinka, räkor, tomat, gurka, oliver och örtvinägrett