Veckans Meny

<< Vecka: 38 >>
 

 Måndag
 Biff Wallenberg med gräddsås, ångade gröna ärter och potatismos
Pocherad torskrygg med kräftsås, kokta grönsaker och pressad potatis
Marinerad strimlad biff med hoisinsås och wokade nudlar
Veg/Vegan: Rödbetsbiff med tabbouleh, getostkräm, stekt potatis och mixsallad
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås, lingon och kokt potatis
Färskostbakad lax med vitvinssås, smörslungad broccoli och ugnsbakad färskpotatis
Boeuf Bourguignon, fransk köttgryta med champinjoner, rödvin, rökt fläsk och ris
Veg/Vegan: Asiatisk halloumigryta med citrongräs, ingefära, chili, kokosmjölk och jasminris
 
 Onsdag
 Husets hamburgare med chipotle-majonnäs, bröd och krispiga pommes strips
Fiskgryta med gräddig skaldjursbuljong, bakad broccoli och citronrostad potatis
BBQ-glacerad majskycklingfilé med balsamicosky, Haricots Verts och klyftpotatis
Veg/Vegan: Tortellini fyllda med ricotta, spenat och tryffelsås serveras med parmesan
 
 Torsdag
 Långbakad högrev med Café de Parissmör och rödvinssås, serveras med hasselbackspotatis
Laxfärserad spättafilé med champagnesås, chilirostade sparris och ångkokt ris
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg/Vegan: Sötpotatissoppa med ädelost-bruschetta, samt pannkakor, sylt och grädde
 
 Fredag
 Schweizerschnitzel Cordon Bleu med ångade sockerärtor, gräddsky och gratäng
Fisk- och skaldjursoppa med rostat vitlöksbröd och aioli
Krämig Tacokyckling med bönor, tomat och ris, serveras med tortillastrimlor och yoghurt
Veg/Vegan: Stekt fetaost, serveras med tomatconcassè, tzatziki och stekt potatis
 

Veckans Sallader

Louisiana turkeysallad: pulled kalkon, färsk ananas, BBQ-sås, rostad majs, syltlök och chilikeso,
toppad med tacochips och örtdressing
Västkustsallad: Räkor, rökt lax, kokt ägg, grönsaker och Rhode Islanddressing
Blandsallad: Räkor, kyckling, ost, skinka, pastasallad, grönsaker och örtdressing