Veckans Meny

<< Vecka: 40 >>
 

 Måndag
 Farfars grönpepparbiff med pepparsås, grillade grönsaker och potatismos
Halstrad lubbfilé med dansk remoulad, citron och kokt potatis
Biffsauté Stroganoff med rostade champinjoner och paprika serveras med ris
Veg/Vegan: Garam Masala – Indisk gryta med blomkål, zucchini och linser serveras med ris
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med löksås, lingon och kokt potatis
Fiskgratäng på torskfilé med kräftsås, räkor samt potatismos
Mustig Chiligryta på nötkött med rostad svamp, rotsaker och ångkokt ris
Veg/Vegan: Falafeltallrik med tortilla, peperonisallad, kebabdressing och klyftpotatis
 
 Onsdag
 Texas steak med chilibearnaise, red coleslaw och rostad klyftpotatis
Friterade torsknuggets med skagenröra och krispiga pommes strips
Chicken Korma – indisk gryta med ingefära, curry, rostade grönsaker och basmatiris
Veg/Vegan: Vegetarisk Lasagne toppas med grana padano
 
 Torsdag
 Pesto glaserat kycklingbröst med romanescosås, sockersaltad rödlök och tryffelrisotto
Ört-och pankobakad kummelfilé med stuvade trattkantareller och samt örtig potatis
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg/Vegan: Krämig broccolisoppa med brödkrutonger och chili creme fraiche
 
 Fredag
 Oktoberfest tallrik (bratwurst, fläsklägg, rökt sidfläsk) med ljummen potatissallad, surkål och pretzel
Husets fisksoppa på tvåsorters fisk, räkor, rostat vitlöksbröd och aioli
Lasagne med köttfärssås toppas med grana padano
Veg/Vegan: Enchiladas med vegofärs, grönsaker och bönor serveras med tacosås och ris
 

Veckans Sallader

Caesarsallad: romansallad, grillad kyckling, bacon, soltorkad tomat, brödkrutonger, nyhyvlad parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Vegetarisk sallad: fetaost, oliver, vindolmar, peperoni, tzatziki, tomat, gurka, örtdressing