Veckans Meny

<< Vecka: 42 >>
 

 Måndag
 Kalvfärslimpa med gräddsås, ugnsrostade rotfrukter och potatispuré, samt rårörda lingon
Torskfilé med stekt sidfläsk, färskpotatis, ångade ärter och rödvinssås,
Spaghetti Bolognese med nötfärssås toppas med parmesan
Veg/Vegan: Tikka Masala vegogryta med oumph, chili, grönsaker och basmatiris
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås och kokt potatis samt lingon
Fiskgratäng Wallevska på torskfilé med hummersås, räkor och potatismos
Massaman Kyckling Curry i kokosmjölk med wokade grönsaker och jasminris samt jordnötter
Veg/Vegan: Tortelloni Caprese med mozzarella, ricotta, basilika och tomatsås samt parmesan
 
 Onsdag
 Högrevsburgare med bröd, chilidressing och krispiga pommes
Inbakad koljafilé med räkstuvning och dillkokt potatis, toppas med sparrissallad
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Veg/Vegan: Quesadillas med vegofärs, grönsaker och majs serveras med bönris och guacamole
 
 Torsdag
 Parmalindad kycklingfilé med basilikasås, ugnrostad potatis och soltorkad tomatkräm
Havrepanerad torsk med kall dillsås och kokt färskpotatis
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg/Vegan: Fylld paprika med vegofärs, ris och fetaost serveras med örtås och potatismos
 
 Fredag
 Långbakad rumpstek med bearnaisesås, sauterade morötter och potatisgratäng
Husets fisk- och skaldjursoppa med rostat vitlöksbröd och aioli
Viltskavsgryta med rotfrukter, kantareller och potatismos
Veg/Vegan: Vegetarisk Durban Curry – Quorn filé, grönsaker och kokt potatis
 

Veckans Sallader

Kebabsallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, oliver, peperoni och dressing
Räksallad: Räkor, kokt ägg, pastasallad, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisksallad: Fetaost oliver, lök, gurka, tomater, peperoni oregano och örtdressing