Veckans Meny

<< Vecka: 48 >>
 

 Måndag
 Dansk hackebiff med rödvinssås, rostade grönsaker och potatismos med skirat smör
Lyxig fiskgratäng med torsk och räkor serveras med vinkokta morötter och kokt potatis
Spaghetti Carbonara med rostad skinka och bacon toppas med parmesan och persiljehack
Veg/Vegan: Linsbiffar med tomatsalsa och ljummen risonisallad
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Ugnsgrillad ostfylld laxfilé med citronsås, ångade grönsaker och dillkokt potatis
Het Chiligryta på högrev med rotsaker, rostad paprika och ris
Veg/Vegan: Krispiga vårrullar med sweet-chilidipp, teriyakisås och basmatiris
 
 Onsdag
 Pulled pork på rostad ciabatta med BBQ-sås och ugnsbakad klyftpotatis
Smörstekt koljafilé med creme ninonsås, och kokt potatis toppas med saltrostade gröna bönor
Pasta med fläskfilé och chorizo i krämig svampsås toppas med grana padano
Veg/Vegan: Halstrad halloumi med BBQ-sås och rostad klyftpotatis
 
 Torsdag
 Grillad majskycklingfilé med soltorkad tomatsås och stekt grönsaksris
Fish & chips med tartarsås och citron
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Veg/Vegan: Sparrissoppa med äggströssel och svamptoast
 
 Fredag
 Grillad kalvytterfilé med rödvinssås, grönsaker och råstekt potatis samt vaniljpannacotta
Fisk-och skaldjurssoppa, serveras med ört-och vitlöksrostad bröd samt aioli
Chicken Massaman Curry med basmatiris, hackade nötter samt wokade grönsaker
Veg/vegan: Vego lasagne på veganfärs och tomat toppas med riven parmesan
 

Veckans alternativ

Kebab sallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, svarta oliver, peperoni och dressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisk sallad: Fetaost, marinerade oliver, lök, gurka, tomater, oregano och örtdressing