Veckans Meny

<< Vecka: 12 >>
 

 Måndag
 Sprödbakade fläskmedaljonger med Karl Johansås, grön bönsallad och råstekt potatis(G,L)
Mozzarellabakad torskfilé med räk- & dillsås, serveras med kokt potatis samt hackad spenat (L)
Strimlad biff Teriyaki med wokade grönsaker och ljummen nudelsallad (G)
Veg/Vegan: Falafeltallrik med tortilla, sallad, ajvar, tzatziki och klyftpotatis (G,L)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk eller fläsk med bruna bönor, kokt potatis och lingon (G,L)
Shrimpburger med avokado/räk aioli och dillrostad potatis (G)
Spaghetti Bolognese på nötfärs toppas med nyriven grana padano (G,L)
Veg/Vegan: Krämig pastagratäng med smakrik tomatsås, auberginer, grönsaker, m.m. (G)
 
 Onsdag
 Korean fried chicken med gochujangsås, picklade grönsaker och jasminris (G,L)
Färskostbakad laxfilé med örtsås, ärtpuré och smörig potatisstomp (G,L)
Fläskfilé Africana – currygryta med banan, grönsaker och ångkokt ris
Veg/Vegan: Vego pannbiff med het tomatsalsa & rostad potatis, toppas med majskräm
 
 Torsdag
 Hemlagade köttbullar med gräddsås, rårörda lingon och potatismos (G,L)
Fiskgratäng Wallevska med hummersås, grönsaker och pommes dushese (L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Karl Johangryta med grönsaker och grädde, samt grillad polenta (L)
 
 Fredag
 Mississippi Sloppy Joes burger med cheddar, rostad sesambulle, picklad rödlök och krispiga fries (G,L)
Husets fisksoppa med skaldjur, rostat vitlöksbröd och aioli (G,L)
Lasagne al forno med citronsyrad tomat- och rödlökssallad (G,L)
Veg/Vegan: Pasta Gorgonzola med vegostrips Biff style och rostade grönsaker (G,L)
 

Veckans alternativ

VECKANS SALLADER
Tacosallad: nötfärs, strimlade grönsaker, tärnad tomat, riven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Italiensk Bowl: nötfrikadeller, pastasallad, mozzarella, cocktail tomater, spenat och Salsa Verde