Veckans Meny

<< Vecka: 13 >>
 

 Måndag
 Lammfärsbiff med löksky, fetaostsallad och potatismos (G,L)
Fish & Chips med tartarsås och krispiga pommes (G)
Pasta Maxim med strimlad kyckling, svamp och rostad paprika i vitvinssås (G,L)
Veg/Vegan: Portabelloburgare i brioche med getostkräm, grillad paprikasallad och färskpotatis (G,L)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Sprödbakad laxfilé med vitvinssås, syrade rädisor och pommes duchesse (L)
Kryddig korvsauté Stroganoff med rostad paprika och ris (L)
Veg/Vegan: Burritos med ost, bönor och grönsaker serveras med ris och mangosalsa (G,L)
 
 Onsdag
 Ugnsgrillad Satay kycklingspett med jordnötssås wokade grönsaker och basmatiris
Vitvinspocherad torskfilé med bräserad broccoli, forellromshollandaise och färskpotatis
Spaghetti Carbonara med rostad bacon och svartpeppar, toppas med grana padano (G,L)
Veg/Vegan: Halloumi fries med chilidressing och ugnsbakad färskpotatis (L)
 
 Torsdag
 Svensk Biffstek med smörslungad lök, rödvinssås och råstekt potatis (G,L)
Laxpudding med skirat smör och rostad citron (L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Pestogratinerade spenat/ricottafyllda tortelloni med råkostsallad (G,L)
 
 Fredag
 S T Ä N G T!
Långfredagen
 

Veckans alternativ

Kebabsallad: fetaost, kebabskav, tomat, gurka, rödlök, svarta oliver, peperoni och dressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Grekisk vegosallad: fetaost, vindolmar, oliver, rödlök, tomat, gurka och örtdressing