Veckans Meny

<< Vecka: 14 >>
 

 Måndag
 S T Ä N G T!
Annandag Påsk
 
 Tisdag
 Svampgratinerad nötfärsbiff med rödvinssky, rostade morötter och ugnsbakad klyftpotatis (G,L)
Fiskgratäng med skaldjurssås och potatismos, toppas med räk- och fänkålssallad (L)
Chicken Massaman Curry med jordnötter, wokade grönsaker och basmatiris
Veg/Vegan: Ugnsgrillad halloumispett med mango/chiliglace och ljummen risonisallad (G,L)
 
 Onsdag
 Texas burger med coleslaw, stekt ägg, knaprigt bacon, chilidressing och krispiga pommes (G,L)
Pankopanerad torskfilé med remouladsås och dillkokt färskpotatis (G)
Italienska köttbullar med tomatsalsa, serveras med tagliatelle och riven grana padano (G,L)
Veg/Vegan: Bönburgare på kidneybönor med chilidressing, brioche och krispiga pommes (G,L)
 
 Torsdag
 Parmalindad kycklingfilé med ratatouille och ugnsrostad småpotatis (G,L)
Cajungrillad laxfilé med sötpotatismos och Chunky salsa med lime och honung (G,L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Krispiga vårrullar med kryddig sojasåsdipp, chilimajo och jasminris
 
 Fredag
 Filé Black & White på ryggbiff och fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och råstekt potatis (G,L)
Husets Fisk och skaldjurssoppa med vitlöksrostat bröd och aioli (G,L)
Chili con Carne med mixbönor, rostad paprika och ångkokt ris toppas med nachochips
Veg/Vegan: Vegetarisk Lasagne toppas med grana padano och citronsyrad ruccola (G,L)
 

Veckans alternativ

Chicken Fajita Sallad: marinerad kyckling i majskorg, tärnad tomat och gurka, bönmix, lime, jalapeños och korianderyoghurt
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Chipotle Lime Shrimp Bowl: sallad, panerade räkor, bönor, avokado, tomat, ris lime, kantonesisk sukisås