Veckans Meny

<< Vecka: 15 >>
 

 Måndag
 Flygande Jakob med kyckling, bacon och bananer i gräddig chilisås serveras med ris (G,L)
Fisk och skaldjursgratäng på torskfilé, vitvinssås och hemlagat potatismos (L)
Pasta med fläskfilé, chorizo och grönsaker kryddigi gräddsås (G,L)
Veg/ Vegan: Fylld paprika med linser, spenat och fetaost med tomatsås och buljongkokt bulgur (G,L)
 
 Tisdag
 Hemlagade raggmunkar med stekt fläsk och lingon eller stekt fläsk med löksås och kokt potatis (G,L)
Grillad lax med teriyakysås, wokade grönsaker och glasnudlar toppas med wasabikräm (G)
Tomatgratinerad falukorv med senapssky och gräslökstuvade makaroner (G,L)
Veg/Vegan: Kikärtsbullar med harissayoghurt och ljummen bulgursallad (L)
 
 Onsdag
 Krispig friterad kycklingburgare med srirachamajo, picklad rödlök, rostat sesambröd och pommes (G,L)
Pocherad torskfilé med hackat ägg, räkor och pepparrot, vitvinssås och ljummen potatissallad (L)
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor (L)
Veg/Vegan: Halloumiburgare med currydressing, brioche och friterad klyftpotatis (G,L)
 
 Torsdag
 Slow-rostad rostbiff med portvinssås, lökfrästa stringbeans och råstekt potatis
Friterad kummelfilé med skagenröra, citron, örtsallad och persiljepotatis (G)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Medelhavs paj med kronärtskocka, soltorkad tomat, feta, oliver och paprikasallad (G,L)
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med gräddsky, gröna ärtor och potatisgratäng (G,L)
Husets fisksoppa med tvåsorters fisk, skaldjur och vitlöksbröd (G,L)
Lasagne al Forno toppas med grana padano och ruccola (G,L)
Veg/Vegan: Pasta Africana (chicken style) med ananas, bananer, grädde och jordnötter (G)
 

Veckans alternativ

Caesarsallad: romansallad, grillad kyckling, bacon, soltorkad tomat, brödkrutonger, tomat, gurka, hyvlad parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Poké Bowl: sallad, ris, dillpocherad lax, mango, avokado, sojabönor, färsk lök, sesamdressing